Το Ένα Δέκατο του 8

Βα.αλ

Ο Νικήτας οδηγός φορτηγού σε εταιρεία ειδών γάμου και βαπτίσεων, επιστρέφει από την καλοκαιρινή του άδεια και βρίσκει τη φίλη του, καθηγήτρια σε φροντιστήριο γερμανικών νεκρή, χωρίς απολύτως καμμιά προφανή εξήγηση. Ζαλισμένος θα τραβήξει το πρώτο νήμα που θα βρεθεί μπροστά του και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι με μπλεγμένους το αφεντικό του, τοκογλύφους, μπράβους, εμπόρους ναρκωτικών, μπράβους, πολιτική και αστυνομική κάλυψη. Ο Νικήτας, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες, αποφασίζει να τραβήξει το νήμα και να ξετυλίξει αυτό το κουβάρι με τον μόνο τρόπο που ξέρει: κάνοντάς τα όλα πουτάνα.

Το "Ένα δέκατο του 8" είναι μια σκοτεινή ταξική ιστορία πάνω στην εκδίκηση, την απώλεια και την υποτίμηση. Κυκλοφορεί στην λογοτεχνική σειρά των Κινούμενων τόπων.

 

(Από το οπισθόφυλλο)

 

Ο βα.αλ. γεννήθηκε το 1977 στην Κέρκυρα. Σπούδασε κοινωνικός λειτουργός στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχει εργαστεί ως σερβιτόρος, οικοδόμος, εισπράκτορας σε αστικό ΚΤΕΛ, φοιτητής, διανομέας, φυλλαδίων, τηλεφωνητής, πωλητής, ταμίας, αποθηκάριος, και άνεργος. Αυτό είναι το πρώτο του λογοτεχνικό ατόπημα.

 

Για επικοινωνία σχετικά με το συγκεκριμένο βιβλίο: toenadekato@gmail.com

 

 

 

Ημερ. εκδοσης: 
Ιούνιος 2015
Σελιδες: 
182
Εξαντλημένο