Αρχική

Οι εκδόσεις Κινούμενοι Τόποι δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2008 με στόχο τη διερεύνηση των κοινωνικών ανταγωνισμών, την κυκλοφορία αγωνιστικών εμπειριών και την παρουσίαση κριτικών αναλύσεων από κινηματική σκοπιά πάνω στη γενικότερη πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Η κατανόηση της κατάστασης αυτής περνά μέσα από την αναζήτηση ζητημάτων που μεταβάλλονται από την κίνηση που παράγουν οι αγώνες που ξεσπάνε στα πιο διαφορετικά κοινωνικά πεδία· περνά μέσα από την αποσαφήνιση των χαρακτηριστικών εκείνων γνωρισμάτων  μιας αντικειμενικής συνθήκης που μετασχηματίζει, μέσω συγκρούσεων, κοινωνικές σχέσεις και αντιλήψεις διαμορφωμένες εδώ και δεκαετίες· περνά μέσα από την ανακάλυψη των κινούμενων εκείνων τόπων που θέτει ο κοινωνικός ανταγωνισμός.

Διανομή: Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις των Συναδέλφων (Καλλιδρομίου 30, Αθήνα). Βιβλία των εκδόσεων μπορείτε να βρείτε επίσης σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην Αθήνα: Πολιτεία (Ασκληπιού 3-5), Πρωτοπορία (Γραβιάς 3-5). Στην Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητες Πολιτείες (Αλ. Σβώλου 28), Belleville sin Patron (Φιλίππου 80-82, Ροτόντα), Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο ΠΟΕΤΑ (Αριστοτέλους 34). Για αποστολές στην επαρχία και επικοινωνία εδώ.

Τελευταια Εκδοση

Αντιγόνη Η.